Tags

john-dies-at-the-endForfatter: David Wong
Forlag: St. Martins Press.
Hardcover. Biblioteksbog

Det er en meget mærkelig bog. Men på den gode måde! Jeg forstår, at hele historien er opstået som lidt af en internetfænomen, der så pludselig tog fart. Jeg kan godt mærke, at der er noget lidt indforstået over bogen, men jeg bliver hurtigt en af dem, der hører til. Det bliver man nok automatisk, hvis man hænger på. Jeg hang på, også når det gik stærkt ud over stepperne og ind i andre dimensioner. At læse bogen mindede faktisk meget om det jeg oplever, når jeg drømmer. Især den slags drømme som ligger lige mellem drøm og mareridt. Den slags man vågner af, men ikke kan forklare nogen hvad handlede om.

Selvom hovedpersonen Dave på mange måde ikke ligner mig det fjerneste, så kan jeg godt genkende mig selv i noget af det han gør og siger. Fx når han bliver spurgt om noget, og han prøver at finde en god undskyldning for at sige nej, og han siger ‘sure’ (på engelsk – han siger ikke ‘sur’, som i ‘vred’, men ‘sure’ som i ‘klart nok’).

Der er en lille sandsynlighed for, at jeg ville have nydt bogen endnu mere, hvis jeg havde mere testeron i min hormonale opsætning. Måske. Jeg var godt underholdt. Nu vil jeg finde bd 2.

Reklamer